Elérhetőség

Cím: Budapest, XVI. kerület, János utca 115.

Mózes Emma, kozmetika: 

06 70 379 58 85

Fekete Márta, kozmetika, pedikűr:

06 70 977 19 61

E-mail: beautymarti73@gmail.com

Kovács Brigitta, masszázs:

06 20 360 94 14

E-mail: info@zoldszalon.hu

Nyitvatartás:
H-P 09:00-17:00

(Általános nyitvatartáson kívüli időpont egyeztetés is lehetséges.)

Végleges szőrtelenítés

A villanófényes (tartós) szőrtelenítés:

 • A végleges szőrtelenítés legújabb módszere a fotóepiláció
 • A kezelés gyors (egyszerre nagy felület is kezelhető) és szinte fájdalommentes. 
 • A kezelés csak az éppen aktív, vagyis növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, a szunnyadó (inaktív fázisban lévő) szőrtüszőket nem. A villanófény a szőrtüszők sötét színű festékanyagában (melanin) nyelődik el. A bőrön a fénysugár nyomtalanul áthalad. 
 • A megvilágítás hatására a kezelt területen 1-2 hét elteltével kipotyognak az aktív növekvő fázisban lekezelt szőrszálak. Ezek az aktív szőrtüszők elpusztulnak, és a későbbiekben sem növekszenek. 
 • A megfelelő hatás eléréséhez többszöri kezelésre van szükség, hogy a szőrszálak zömét a növekedési fázisban kezelhessük. 
 • Mindenegyes kezelés után egyre hosszabb idő elteltével jelentkeznek újabb szőrszálak, amelyek egyre ritkábbak és gyengébbek is.
 • Szőrtelenítés esetén a kezelendő felületen 0,5-1 milliméter hosszúságú szőr az ideális. Ez elérhető úgy, hogy a kezelés előtt 2-3 nappal otthon leborotválod, és a kezelésre épp ekkorára nő a szőr. Elérhető úgy is, hogy közvetlenül a kezelés előtt 1 milliméteresre borotváljuk a szőrt. 
 • Egy-egy kezelés a kezelendő felület nagyságától függően általában 5-45 percig tart. 
 • A gyantázásnál jóval enyhébb kényelmetlenséggel jár. A kezelés után folytathatod a normális napi tevékenységedet. 

Mire kell figyelni a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtt és után 3 – 4 hétig kerülendő a napozás és a szolárium, 
 • Gyantázást, epilálást ne alkalmazzunk. Borotválni lehet. 
 • A kezelés előtt 6 órával és utána 12 óráig NE HASZNÁLJ illatosított anyagot a kezelendő bőrfelületen pl.: dezodort, szappant, tusfürdőt, testápolót. Ennek betartása fontos a kezelt bőr védelme és az eredmény tartóssága érdekében. 

Védelem:

 • A kezelést terhesség esetén nem végezzük, ezért kéünk, jelezd, ha a kúra során válik ismertté a terhességed. 
 • Vannak olyan betegségek, gyógyszerek (autoimmun betegségek, porphyria, orvosi javaslatra alkalmazott pattanás elleni gyógyszeres kezelés, pikkelysömör belső kezelése, antidepresszánsok stb.), amelyek kifejezetten érzékennyé teszik a bőrt, kérjük, feltétlenül említsd meg.
 • A készüléket számítógép vezérli melyet a vizsgálaton megállapított és a tesztkezeléssel kontrollált adatok alapján, programozunk be. Te is védőszemüveget kapsz, hogy a szemet az erős fénytől tökéletesen megóvjuk. A kezelés teljesen higiénikus, fertőzésveszélyt nem jelent, hiszen fénysugárral történik.

Kik kezelhetőek ezzel a módszerrel?:

Nők, férfiak egyaránt kezelhetőek, fiatal felnőttől idős korig, viszont pigmentet már nem tartalmazó, ősz szőrszálakat nem tudunk eredményesen kezelni.

Végleges-e?

A nemzetközi klinikai adatok szerint a növekedési fázisban kezelt és elpusztult szőrtüszők már nem regenerálódnak.

Azt tudni kell, hogy a kezelési sorozat eredményessége nemcsak villanófény sajátosságaitól függ. A fokozott szőrnövekedésnek számos ismert és nem ismert oka van, melyek a hatásosságot befolyásolják : veleszületett és szerzett faktorok, genetikai, betegséghez társuló, hormonális hátterű, gyógyszer okozta rendellenes szőrnövekedés mellett igen nagy százalékban beszélünk úgynevezett „idiopathias” szőrösségről, amely annyit jelent, hogy nincs megmagyarázható oka.

Reméljük, hamarosan megtapasztalod, mit jelent a szép, sima bőr érzése. Többé nincs szükség gyantázásra, borotválásra vagy más szőrtelenítő eljárásra. A szőrrel együtt elveszted gátlásaidat is, és felszabadultabban élhetsz!