Elérhetőség

Cím: Budapest, XVI. kerület, János utca 115.

Mózes Emma, kozmetika: 

06 70 379 58 85

Fekete Márta, kozmetika, pedikűr:

06 70 977 19 61

E-mail: beautymarti73@gmail.com

Kovács Brigitta, masszázs:

06 20 360 94 14

E-mail: info@zoldszalon.hu

Nyitvatartás:
H-P 09:00-17:00

(Általános nyitvatartáson kívüli időpont egyeztetés is lehetséges.)

Mózes Emma

Mózes Emma, kozmetikus fotójaSzeretettel köszöntelek, Mózes Emi vagyok, a Zöld Szalon tulajdonosa.

Kozmetikusként, hosszú évek tapasztalatával a hátam mögött azt vallom, hogy a bőr a testünk tükre: amilyen állapotban vagyunk belülről, olyan a bőrünk, ezért nem érdemes félvállról venni a bőr jelzéseit. Ennek fényében nagy hangsúlyt fektetek a méregtelenítésre és életmódtanácsokkal is igyekszem ellátni vendégeimet.

A természetes alapanyagokat részesítem előnyben, előszeretettel használom dr. Pál vegyészmérnök biokozmetikumait, akiről érdemes tudni, hogy szentendrei laborjában csupa olyan, Magyarországon honos gyógynövényből állítja elő kozmetikumait, melyek a természet erejével fejtik ki jótékony hatásukat. Ilyen például a bodza, a fokhagyma, petrezselyem, menta, paradicsom, uborka, rozé. 

Az ősi, természetes alapanyagokból készült biokozmetikumok és a modern technika ötvözésével igen szép eredmények érhetőek el, legyen szó a fáradt bőr fiatalításáról, vagy a kamaszkori problémás bőr kezeléséről, ezért alkalmazom a dermabráziós és dermarolleres kezeléseket is.

Ha kérdésed van, bejelentkeznél, keress bátran!

Mobil: 06 70 379 58 85

Tisztító kezelések - Dermabrázió - Lifting (bőrfiatalítás) - Tini kezelés - Zsúrlófüves kezelés - Szemkörnyékápolás - Bőrfiatalító masszázs - Dermarolleres kezelés - Hátkezelés - Extra golden masszázs - Gyantázás - Fülbelövés - VIO kezelés - Sminktetoválás - Piercing - Smink