Elérhetőség

Cím: Budapest, XVI. kerület, János utca 115.

Mózes Emma, kozmetika: 

06 70 379 58 85

Fekete Márta, kozmetika, pedikűr:

06 70 977 19 61

E-mail: beautymarti73@gmail.com

Kovács Brigitta, masszázs:

06 20 360 94 14

E-mail: info@zoldszalon.hu

Nyitvatartás:
H-P 09:00-17:00

(Általános nyitvatartáson kívüli időpont egyeztetés is lehetséges.)

Arcfiatalítás

A photorejuvenáció (arcfiatalítás) villanófénnyel:

  •  Az intenzív pulzáló fény, villanófény technológia a kozmetikai eljárások legújabb és leghatékonyabb módszere. Pillanatnyilag ez az egyedüli olyan bőrfiatalító beavatkozás, mely a bőrfelület annak megsértése nélkül, de minden rétegére hatva komplexen kezeli. Az új eljárás a nagy energiasűrűségű, széles spektrumú villanófényt használja az apróbb ráncok és a különböző bőrhibák eltüntetésére. A magas energiájú fénynyaláb a bőrbe hatolva hőenergiává alakul át, ezáltal serkenti a kötőszöveti sejtek kollagén- és elasztin termelését, mely a bőr rugalmasságát és lágyságát biztosítja. Hatékonyan kezelhetők egyes bőrelváltozások, érrendszeri elváltozások (pl. hajszálértágulat), a pigment elváltozások (pl. májfolt) a napfény okozta bőrkárosodások és a bőrön megjelenő öregedési foltok.
  • A kezelési sorozat 4-6-8 beavatkozásból áll, 3 hetente ismételve, fokozatos javulást biztosítva. Biztonságos és fájdalommentes. Nem igényel felépülési időt.
  • A fénykezelés sorozat hatására a bőr tónusa látványosan egyenletesebb, simább és hamvasabb egységes és fiatalosabb színű lesz. Eltűnnek a statikus ráncok, csökken a mélyrétegű vízhiány.
  • A kezelés eredménye már négy héten belül is látszik, de optimális eredmény csak négy-öt hónap után várható. Egyes klinikai vizsgálatok szerint a ráncok mélysége akár 90%-kal is csökkenhet.